top of page

Inkoop oud goud en zilver

Al 69 jaar hebben wij ervaring met het inkopen of inruilen van oud goud en zilver. Uw oude sieraden kunt U tegenwoordig overal inleveren,tot aan een touringcar toe. Veelal zijn dit buitenlandse opkopers die hier tijdelijk verblijven. Vaak beloven zij luchtkastelen maar de  werkelijkheid is meestal anders. Weegschalen die niet geijkt zijn, karaatgehaltes waar niet naar wordt gekeken etc. Zo krijgt U uiteindelijk veel minder uitbetaald dan waar U recht op heeft.

 

Wat U van ons kunt verwachten is een eerlijke prijs zonder verborgen extra aftrekposten zoals smeltkosten taxatie-kosten enz. Ook voor 1 gram goud bent U van harte welkom. De inkoopprijs is wel afhankelijk van de internationale goud dagkoers en het karaatgehalte.Wij kopen zowel sloopgoud,als zilver,munten,tandengoud, baren goud, zilver en platina van U in en betalen U direct contant uit. Doordat wij zelf smelten kunnen wij U een hoge prijs geven.

 

 

 

 

Komt U gerust eens langs voor een taxatie. Wij kunnen ook op afspraak bij U langskomen . Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer of mail ons. 

GOUDPOORT JUWELIERS

ringen
bottom of page