0318-631561 info@goudpoortjuwelier.nl
Adres: Goudpoort Juwelier Erken
Torenstraat 2 - 1
6711 AN Ede
Routebeschrijving

Sieraden verkopen Ede

Wilt u uw sieraden verkopen in Ede, dan krijgt u de beste prijs bij Goudpoort Juwelier. Uw bezit is bij ons in betrouwbare handen, want ons familiebedrijf heeft al meer dan zestig jaar ervaring met het taxeren van waardevolle spullen. Met veel oog voor detail en professionele apparatuur bekijken we het karaatgehalte en de zuiverheid. Vervolgens bepalen we de prijs aan de hand van de internationale dagkoers. Als u akkoord bent, betalen we u direct uit in contanten en we rekenen geen taxatie- of smeltkosten. Kijk voor meer informatie online en bezoek ons vrijblijvend voor het beste advies.

Veilig uw sieraden inruilen in Gelderland

Als u veilig en discreet uw sieraden wilt inruilen in Gelderland dan is Goudpoort Juwelier in Ede hét betrouwbare adres in de regio. U bent van harte welkom voor een gratis taxatie, waarbij we uw bezittingen met professionele apparatuur en veel kennis van zaken op de juiste waarde schatten. Ook voor bestekken van edelmetaal, tandgoud en kapotte of incomplete items, ook wel sloopgoud genoemd, kunt u bij ons terecht. U krijgt altijd een eerlijke en transparante prijs, die wij direct in contanten uitbetalen. Kijk op de website voor een overzicht van onze locaties of bel 0318-63 15 61 voor een afspraak bij u thuis.

Zie ook: Trouwringen kopen Ede en Trouwringen kopen Wageningen

Oude sieraden verkopen in Ede

Als u sieraden wilt verkopen in Ede, geeft Goudpoort Juwelier u het meest deskundige advies. Wij staan bekend om onze jarenlange expertise en helpen u graag om tot een realistische waardebepaling te komen. Of het nu gaat om een zilveren of gouden sieraad, wij taxeren al het edelmetaal, maar ook bloedkoraal en andere waardevolle materialen. Ook als u sloopgoud heeft, dus items die kapot zijn of incompleet, kunt u bij ons terecht, want wij smelten deze zelf om in ons atelier. Kom vandaag nog langs voor een informatief gesprek of neem contact op via de website.

Captcha image