0318-631561 info@goudpoortjuwelier.nl
Adres: Goudpoort Juwelier Erken
Torenstraat 2 - 1
6711 AN Ede
Routebeschrijving

Oud zilver Ede

Oud zilver inwisselen in Ede doet u bij de experts van Goudpoort Juwelier. Wij staan al decennialang bekend om ons vakmanschap en onze veilige en discrete manier van werken. U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een advies en wij taxeren gratis. Aangezien er geen verborgen kosten zijn en wij het edelmetaal zelf smelten, krijgt u altijd de beste prijs. Wel verzoeken we u vriendelijk een legitimatiebewijs mee te nemen en er geldt een minimumleeftijd van achttien jaar. Kom kennismaken op één van onze locaties of bel ons voor een persoonlijk bezoek aan huis.

Gratis taxatie van zilveren voorwerpen

Wilt u voor uw zilveren voorwerpen een eerlijke prijs ontvangen? Bezoek dan de betrouwbare taxateurs van Goudpoort Juwelier in Ede. Heeft u een erfenis ontvangen of beschikt u over oude sieraden van edelmetaal die u niet meer gebruikt? Dan kunt u deze direct inwisselen voor contant geld. Wij handelen onder meer in alle soorten geldstukken, bestekken, baren, antieke siervoorwerpen en zelfs bloedkoraal. Onze ervaren adviseurs bepalen de waarde aan de hand van de zuiverheid, het karaatgehalte en de huidige dagkoers. Kijk voor meer informatie op de website en maak vandaag nog een afspraak.

Zie ook: Sieraden laten maken Ede en Sieraden verkopen Ede

Oud zilver vakkundig inruilen in Ede

Wilt u oud zilver aanbieden in Ede, neem dan contact op met Goudpoort Juwelier. Al meer dan zestig jaar zijn wij dé specialist als het gaat om het inruilen en verkopen van oude edelmetalen. Of het nu gaat om sieraden, munten of baren, wij taxeren alle voorwerpen geheel gratis voor u. Daarbij bepalen wij de prijs aan de hand van de internationale dagkoers. U krijgt direct contant geld zonder dat wij u extra kosten berekenen. Bezoek ons online voor meer informatie en wenst u een bezoek aan huis, bel ons dan gerust voor een afspraak.

Captcha image